Dzień 30

Śniadanie

opiekane pieczywo z rodzynkami – 2 kromki, 1/2 szklanki chudego białego sera

banan

Lunch

ryż: 1 i 1/2 szklanki ryżu ugotowanego na parze z 1 szklanką chili wegeta­riańskiego

surówka: 1/4 szklanki tartej marchewki, 1/4 szklanki rodzynek wraz z 1/2 szklanki pokrojonej sałaty, 2 łyżkami orzechów włoskich, doprawione 2 łyż­kami jogurtu 0% i 1 łyżką majonezu o obniżonej zawartości tłuszczu

jogurt odtłuszczony – 1/2 szklanki, maliny – 1/2 szklanki

Posiłek główny (obiad lub kolacja)

gotowany makaron – 1 szklanka

sos z małży: 1/4 szklanki duszonych pomidorów, 1/4 szklanki przecieru pomi­dorowego, 1/4 szklanki tartej marchewki i 45 g małży z puszki (przemytych wodą i drobno pokrojonych) włoskie pieczywo – 1 kromka

herbatniki migdałowe – 2 sztuki lub ciasteczko (o niskiej zawartości tłusz­czu)

Między posiłkami

ciasteczka imbirowe – 30 g

gruszka

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.