Śniadanie
opieczona bułeczka, 2 łyżeczki beztłuszczowego topionego sera, 1 łyżeczka dżemu truskawkowego
jogurt waniliowy odtłuszczony – 1 szklanka
owoce (jagody, jeżyny itp.) – 1/2 szklanki
Lunch
chuda wołowina – 90 g marynowana w 1/4 łyżeczce sosu worcester, czosnku i ziołach, a następnie upieczona
kukurydza upieczona na grillu z zapachowym substytutem masła – 2 kolby
kebab warzywny: 1/2 szklanki pokrojonych w kawałki pieczarek, tyle samo cebuli i papryki pieczone na grillu i polane sosem do sałatek (dressing)
bułeczki-paluszki – 2 sztuki
arbuz pokrojony w kostkę – 2 szklanki
Posiłek główny (obiad lub kolacja)
pizza: 1 placek pita wypełniony 1/4 szklanki przecieru pomidorowego, 60 g pokrojonej chudej mozzarelli, 1/3 szklanki pokrojonych w plasterki pieczarek, 1 ząbkiem roztartego czosnku i 1/4 szklanki posiekanej cebuli
surówka: 3 szklanki posiekanej zieleniny, 2 łyżki octu winnego, 2 łyżeczki oliwy
Między posiłkami
mrożony batonik owocowy
prażona kukurydza z zapachowym substytutem masła – 2 szklanki